صفحه: [1]   بالا
موضوع: اشكالات قرائت  (دفعات بازدید: 237 بار) اختيارات جستجو
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
« : 02:22 27/02/2010 »
saeed67
درجه "موحد" بعد از این وادی توحید آیدت - منزل تفرید و تجرید آیدت

+0/-3
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 176

سعيد هاشمي

اشكالات قرائت

با سلام
من قبلا آن* ده حروف عربي* كه با فارسي فرق دارد را رعايت نميكردم والا دارم ياد ميگيرم كه درست تلفظ كنم *و آيا بايد كامل ياد بگيرم وبعد نماز بخوانم *چون ديگه به اين جور خوندن عادت كرده بودم (رعايت نكردن ده حروف)و الان خوب سخت است كه لهجه را عوض كنم
و زمان ميگذرد تا ياد بگيرم لازم به ذكر است كه استعداد من كمي ضعيف ميباشد و بعضي از روزها  يك نماز را چند بار ميخوانم چون اگه يك تلفظ را رعايت نكنم ميفتم توي شك كه باز آن نماز را از اول ميخوانم آيا اگه بنابر عادت قبلي اين حروفها را اشتباه گفتيم*نه آنقدر اشتباه*آيا اشكال دارد يانه لطفا مرا راهنمايي كنيد
با تشكر
خارج شده است

http://zohoordl.gigfa.com
پرتال مذهبي
« پاسخ #1 : 02:42 27/02/2010 »
سید مهدی طباطبایی
مدیر کل
درجه "حیران" بعداز این وادی حیرت آیدت - کاردایم درد و حسرت آیدت

+32/-88
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 219

پاسخ : اشكالات قرائت

سلام بر شما

اگر چه رعایت صحیح و دقیق آداب نماز و همه اعمال دینی واجبست اما میزان توانایی افراد در یادگیری و اجرای دستورات نیز باید مورد توجه قرار گیرد بنابراین اگر تا کنون گمان میکردید نمازها را بصورت صحیح میخوانده اید و به اندازه لازم هم دستورات مربوط به نماز را فراگرفته بودید همه ان نمازها صحیح و ان شا الله مقبول درگاه الهیست . اکنون هم در حدی که توان فراگیری و اجرای این دستورات را دارید موظف هستید و برای انجام عبادات نباید خودتان را به سختی بندازید و یکبار خواندن نمازها کافیست و ان شا الله صحیح و مقبول است . توجه داشته باشید شک در انجام صحیح اعمال دینی مضرات زیادی دارد که نباید اجازه گسترش ان را بدهید ؛ با توجه به میزان درک و توان اجرای دستورات اعمال دینی من جمله نماز را بدون هیچ شک و تردید در درستی ان انجام دهید و رفته رفته به معلومات خود در این زمینه بیافزایید .

موفق باشید
خارج شده است

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الآخرین
صفحه: [1]   بالا
+ انجمن های گفتگوی تاظهور » استاد سید مهدی طباطبایی » احکام اسلامی » احکام نماز » قرائت نمازموضوع:
 اشكالات قرائت

پرش به :  

این صفحه در 0.05 ثانیه 57 نمایش داده شد.

Theme by IranWZ.com